duminică, 9 mai 2010

SAPTAMANA NATIONALA A VOLUNTARIATULUI 2010 BRASOV !!!












SAPTAMANA NATIONALA A VOLUNTARIATULUI 2010 BRASOV luna Aprilie.

Prima zi a saptamanei voluntariatului a inceput foarte bine chiar daca a plouat cu o campanie foto care a promovat voluntariatul in Brasov.
A 2 a zi a inceput cu o campanie gandita de Catalin Andrei, prin care am vrut să informăm populaţia şi mai ales copilaşii care vin în parcuri să cunoască mai bine natura care ne înconjoară si sau etichetat cativa arbori din Parcul Titulescu şi la Liceul Şaguna.
A 3 zi a fost o seara dedicata teatrului trupa de teatru a liceului Grigore Antipa condusă de Olivia, membră a Centrului Pilot de Voluntariat Braşov s-a jucat o piesa foarte frumoasa si emotionanta"Teatru descompus"scrisa de Matei Vişniec.
A 4 zi s-a desfasurat o campanie la Asociaţia „Milioane de Prieteni” adăpostul de câini din Cartierul Triaj Braşov.Aceasta campanie o sa ramana permanenta o sa se mearga o data pe luna.
Si Charity Shop care a decurs pe mai multe zile sau gasit cercei, huse pentru telefoanele mobile şi mici felicitări personalizate, realizate cu drag de voluntarii Centrului Pilot de Voluntariat Braşov. Cu banii strânşi se vor folosi pentru diferite campanii pe care le vom mai face anul acesta.
A 5 a zi a fost tot o campanie de informare care se numeste "Colectăm, deci ne civilizăm” de conştientizare a populaţiei privind colectarea selectivă iniţiată de voluntarii Centrului Pilot de Voluntariat Braşov prin care se semneaza o petitie prin care vrem să se ia măsuri pentru a fi montate pubele reciclabile în toate cartierele Braşovului.
A 6 a zi sambata trebuia sa mergem la Dumbravita dar din cauza vremii capricioase s-a amanat aceasta campanie dar va vom tine la curent cu data pe care o vom stabili zilele acestea.
Ultima zi a SNV-ului, editia 2010a fost ziua porţilor deschise la Centrul Pilot de Voluntariat Braşov (ApIS PM „Feed-Back” Braşov) şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret Braşov de pe Str. Suişul Castelului, nr. 1 – 3 (de sub Tâmpa). A fost si un concert de folk si proiectii de filme ecologice.
Toţi voluntarii Centrului Pilot de Voluntariat Braşov va multumeste tuturor care ati participat la campaniile realizate cu ocazia SNV 2010 si va invitam in continuare sa fiti alaturi la urmatoarele actiuni pe care le vom face anul acesta.
Pentru mai multe detalii despre Centru Pilot de Voluntariat Brasov gasiti aici:
pe site-ul nostru :www.voluntarbrasov.ro
sau pe facebook la :VOLUNTAR BRASOV
PE UNDE AM MAI FOST PUBLICATI DETALII PE:

http://prinbrasov.com/2010/04/incepe-saptamana-nationala-a-voluntariatului-la-brasov/
http://prinbrasov.com/2010/04/etichetarea-copacilor-din-parcurile-brasovene/
http://www.adevarul.ro/locale/brasov/Etichete_pe_copacii_din_Brasov_0_246575701.html
http://prinbrasov.com/2010/04/a-treia-seara-din-saptamana-voluntariatului-%e2%80%93-seara-de-teatru/
http://prinbrasov.com/2010/04/ziua-a-patra-din-saptamana-voluntariatului-la-brasov/
http://prinbrasov.com/2010/04/despre-arborii-din-parcul-central-brasov-si-etichetele-lor/
http://prinbrasov.com/2010/04/ziua-a-cincea-din-saptamana-voluntariatului-la-brasov/comment-page-1/#comment-8339
http://prinbrasov.com/2010/04/se-igienizeaza-lacul-de-la-dumbravita/
http://www.adevarul.ro/locale/brasov/Brasov-_Actiune_de_igienizare_la_-Delta_dintre_munti_0_248975550.html
http://prinbrasov.com/2010/04/ultima-zi-din-saptamana-voluntariatului-la-brasov/