marți, 17 noiembrie 2009

EU LA PLANTARE DE PUIETI CU AJUTORUL ORGANIZATIEI 34 LIFE O SUPER ECHIPA!!CLICK http://www.34life.org/v2/!!!

DUPA 6 LUNI ASA ARATA COPACEII PLANTATI DE MINE OFF CAT MA BUCUR!!!

Numele copacului :PRASLEA deoarece este voinc si era cel mai mare!Numele copacului:GREUCEANU sau deoarece supravietuieste in orice conditii!Numele copacului:VOINICUL deoarece sa creasca mare si frumos(ca e putin cam strambutz)


Eu cu Catalina colega mea de "Munca" venim cu cadouri ,avem in saculeti(zacusca,borcane,bidoane,haine,sticle de bere ce sa mai un supermarket intreg)!!Parcul Tractorul – 22 de voluntari au plantat 40 Mailini si 60 Arbusti Ornamentali mergeti si ii admirati in primavara cu siguranta o sa va placa!!!


Pentru mine BOGDAN GLEVESANU a fost o experienta unica,foarte interesanta pe viitor sper sa va alaturati organizatiei sunt niste oameni minunati care ai ce invata de la ei chiar daca sunt tineri ca si noi.((Sa nu va ganditi ca facem parte dintr-un partid sau alte porcarii cum a patit la plantare cineva ne-a spus ca am fost pusi de primarie ca vin alegerile,in nici un caz nu avem treaba cu partidele vi-o garantez.

CATEVA CUVINTE DESPRE ORGANIZATIA 34 LIFE!!

"Facem parte din acea categorie de oameni care nu considera ca “Eco” este doar un termen la moda, ci o stare de spirit, un manifest zilnic. Stim ca planeta nu poate fi salvata intr-o singura zi, dar sta in puterea noastra sa actionam zilnic pentru a o face mai curata, mai putin poluata, mai frumoasa.
34Life inseamna o mana de oameni care si-au propus sa faca ceva in fiecare zi, pentru a pastra verde coltul lor de planeta: Brasovul si imprejurimile sale.
Dar pentru ca ne-am dat seama ca suntem prea mici pentru o sarcina atat de mare avem nevoie de sprijinul tau."
Alatura-te noua.
•Alege sa plantezi un copac
•Alege sa reciclezi selectiv
•Alege sa oferi un exemplu pozitiv
•Alege sa te poti mandri ca traiesti intr-un oras cu multa verdeata si aer curat
•Alege sa fii cu picioarele pe pamantPENTRU MAI MULTE DETALI CLICK PE SITE-UL: http://www.34life.org/v2/