sâmbătă, 31 octombrie 2009

FITOSII DE BRASOV SI COSANZENELE!!!




Duminică m-am gândit să ies la o mişcare la Liceul Sportiv văzând ce vreme frumoasă e afară şi normal am trecut pe Strada Republicii. Mă tot uitam pe la terase şi observând tot felul de burtoşi cu slănina pe afară, cu maieuri mulate şi şlapi, cu lănţicurile pe afară şi cu cheile de Dacie cu emblema de la Ferrari, Lamborghini. Băieţii stăteau la terasă cu o apă minerală cu lămâie şi mai la modă cu zahăr ars......asteptând să iasă Cosânzenele la agăţat de porcuşori!
Mi-am continuat drumul spre pistă scărbit de câte fiţe a ajuns să fie şi în Braşov. Am ajuns la Liceul Sportiv şi am rămas suprins de câtă lume dar peste 40 de ani am găsit acolo. Mi-am amintit apoi de tinereii de la terase, am rămas cu un gust amar şi m am gândit să scriu acest articol în speranţa că noi tinerii să vom pune accentul mai mult pe sport decât să stăm toată ziua cu burta la soare! La Liceul Sportiv este singurul loc din Braşov unde te poţi relaxa şi să alergi liniştit fără a te bruia cineva mai ales că la 2 metri de pistă este Poliţia Comunitară.
"Prezenţa băieţilor de băieţi pe la terasele din centru mi-a încântat şi mie privirile în week-end. Cei cu accent italian de Buhuşi mi se par foarte reuşiţi."

Sper ca v-a placut articolul meu pana la urma e vorbe de cativa fitosi de "Brasov",care toata ziua stau pe terasele de pe Republicii asteptand sa iasa Cosanzenele la agatat de burtosi!Ii astept pe toti astia la Liceul Sportiv la o alergare si le mai dau un pont "sunt fete mai frumoase decat cotofenele de care va povesteam.Poate va faceti o terasa pe pista ce ziceti!!??Toate cele bune!Va multumesc si astept comentarile voastre!!

DETALII PE: http://www.prinbrasov.com/2009/08/de-la-cititori-baieti-de-baieti-la.html